duminică, 15 iulie 2012

Dumnezeu nu este o carte



   Aceasta este prima „ emisiune video ” de pe blog și stângăciile inerente oricărui început sunt evidente, din mai multe puncte de vedere. Cu toate acestea, sper să ca subiectul tratat să fie unul de interes și pentru voi, cititorii mei, iar conținutul în sine al celor 40 de minute să fie mai important decât „ coperta ” tehnică. Considerați videourile de mai jos ca un (auto)test. Aștept reacțiile voastre critice și ...dacă sunt foarte critice, nu am nimic împotrivă ca să mă resetez :-) și din acest punct de vedere. Vizionare plăcută. 





4 comentarii:

  1. Mi-a facut placere sa te ascult, iar subiectul tratat este de interes si pentru mine (ca si cel cu enigmele cosmosului, dar n-am mai avut timp sa comentez in ultima perioada).
    Din punctul meu de vedere as vrea sa continui "emisiunile video" de pe blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Thekkido. Îți muțumesc pentru aprecieri și mă bucur să știu că încă mai ești aici, deși în umbră. Un salut...prietenesc.

      Ștergere
  2. Recent am dat peste acest blog. Aş fi curios să ştiu dacă Martin Luther este numele real, al acestui blog ! Şi încă o întrebare sinceră : ce orientare religioasă aveţi domnule Martin Luther ? Rămâne ca pe viitor să mai ascult, să mai citesc comentariile postate, şi la urmă sătrag anumite concluzii în acest sens...Chiar doresc să pun anumite întrebări domnului Martin Luther, la care sper să primesc un răspuns clar, sincer, etc. Mulţumesc pentru colaborare, şi aştept un mic răspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, Anonimule. Martin Luther este pseudonimul meu pe acest blog si pe internet in general. Orientarea mea religioasa este ca nu sunt deloc religios, ci doar credincios. Ptr mine, asta este o diferenta fundamentala.
      As avea si eu o mica rugaminte. In vederea unui dialog fructuos, as prefera sa ne spui cine esti, sau macar un pseudonim. Nu sunt prea agreate aici discutiile profunde cu niste umbre. Multumesc.

      Ștergere