luni, 28 mai 2012

Sondaj de opinie



  După cum știți, de câteva zile am început ( în exclusivitate, din câte știu ) traducerea din limba engleză a studiului despre sanctuar al profesorului Florin Lăiu. Personal consider studiul foarte interesant, poate și datorită afinităților lingvistice pe care le am în comun cu profesorul. Desigur, și tema este ( ar trebui ) să fie interesantă pentru orice actual adventist sau reformist, deoarece doctrina sanctuarului este baza adventismului în sine.


     Cu toate acestea, pentru că studiul este unul greoi pe alocuri, mă simt îndemnat să vă întreb dacă doriți totuși continuarea acestui serial. Traducerea fiecărui episod îmi ia timp, plus corectarea ulterioară, și nu doresc să-mi pierd timpul de pomană. Dacă am siguranța interesului din partea voastră, cât de cât, atunci pot să-mi continui liniștit de treabă mai departe.


   Puteți răspunde la acest sondaj timp de o săptămână, până duminica viitoare ( 3.06.2012 ) la prânz. Pentru aceasta va trebui să vă înregistrați pe site, lucru pentru care politica comentariilor în această săptămână a fost de asemenea schimbată. Apoi voi lua hotărârile care se impun. Mulțumesc pentru atenția cu care mă citiți.





2 comentarii:

  1. Imi doresc foarte mult sa continui traducerea si sper ca rezultatele sondajului te vor incuraja sa o faci. Subiectul acesta e printre problemele care ma preocupa acum intr-un grad foarte mare si chiar doresc sa gasesc un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, stai liniștită, se vede treaba că foarte mulți vor ca să continui. Până acum 84% :-))

    RăspundețiȘtergere