luni, 17 decembrie 2012

Anunț editorial

 

   Revin cu un anunț important legat de apariția romanului meu „ Până când viața ne va despărți ”. Începând de astăzi, cartea se poate deja achiziționa prin următoarele modalități:

  1. La numerele de telefon 0729 642 641 sau 0740 469 782 ( Viorica Dumitru).

  2. Scriindu-mi personal la adresa electronică:  grg75ro@yahoo.com ( variantă recomandabilă ptr comenzi din străinătate )

 3. La toate librăriile importante din marile orașe ale țării. În București romanul se găsește deja la librăriile: Mihail Sadoveanu, Mihai Eminescu, Luceafărul, precum și librării mai importante de sector. 

 4. Dacă nu o (mai) găsiți în librării, o puteți achiziționa online de aici: http://www.librariaatlas.ro/pana-cand-viata-desparti-editura-natiunea-p-19400.html?osCsid=7353d60f7a71343a6f27713fda33db4f

   Prețul/raft este de 29 lei pentru comenzi din România și 
10 euro ptr comenzi din străinătate. 

   *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

   ”  Oxigen. Apă. Dragoste. VIAȚA nici măcar nu ar putea exista fără vreunul din aceste ingrediente. Și totuși...

    .... Ajuns la maturitate, Andrei descoperă cu durere că nu dragostea este motorul societății umane, ci egoismul. Aflat în cea mai cruntă depresie a vieții sale, renunță definitiv să mai creadă în dragoste. Ba chiar îi pare acum cea mai mare minciună.

      Cu toate acestea, singurul gând care îi mai dă puterea să deschidă ochii dimineața este speranța că într-o zi o va putea strânge la piept din nou pe fetița sa, Eva , după mulți ani de durere și nedreptate. Andrei are de ales între a se sinucide și a lupta în continuare, în pofida tuturor adversităților. 
    În cele din urmă, pariul cu viața și cu sine însuși este câștigat, dar rana veche rămâne. Doar o singură ființă de pe pământ o poate închide la loc: fetița lui. Dar oare va răspunde Eva dragostei tatălui ei?!? ”






3 comentarii:

  1. Salut, Martin ! Din fragmentele prezentate inteleg ca vrei sa demonsrezi avand ca argument propria-ti amara experienta,ca Religia poate naste MONSTRI ? Aceasta ,,anomalie "perversa se transmite ca un virus sub masca ,,iubirii" trambitata de la pupitrele bisericilor.De fapt singurul care a pretuit ,respectat si valorat pe oameni a fost ISUS . Cine cauta sa-l imite va suferi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanul nu s-a vrut a fi o demonstrație, ci doar o poveste. O poveste adevărată, din păcate. Și spun din păcate nu atât în relație cu drama personajului principal, ci referitor la orbirea cumplită în care zac oamenii religioși de ieri și de azi, iudeii de ieri și de azi, care pomenesc toată ziua-bunăziua numele lui Dumnezeu , dar întorc spatele în fel și chip semenului lor, cu care Dumnezeu însuși se identifică...
      Am vrut ca romanul să fie un triumf al speranței, un triumf al iubirii, dincolo de drama propriu-zisă. Să fie o încurajare ptr toți acei tați cărora li se neagă cu înverșunare dreptul uman de ați vedea progeniturile după divorț. O încurajare ptr toți acei care se zbat dintr-un motiv sau altul pe tărâmul depresiei, religioase sau mai știu eu de ce altă natură. Dacă am reușit sau nu să transmit acest mesaj sau nu, cititorii mei o vor spune...

      Ștergere


  2. Astept cu nerabdare sa-ti citesc cartea,George.Esti un curajos!

    Gabriela Marinescu.

    RăspundețiȘtergere