marți, 3 februarie 2015

Îndoiala lui Darwin ( I ) : Introducere

3 comentarii:

  1. Cand voi zice celui rau: "Vei muri negresit!", daca nu-l vei instiinta si nu-i vei spune, ca sa-l intorci de la calea lui cea rea si sa-i scapi viata, acel om rau va muri prin nelegiuirea lui, dar ii voi cere sangele din mana ta! (Ezec.3:18) / Lucian/p.s. iti demonstrez oricand si geocentrismul vs heliocentrismul/ asta ca un bonus/ te iubesc ptr ca trezesti oameni,dar iti doresc din ei sa faci domni ca tine care nu dorm ci cauta adevarul,nu oameni care merg precum, prostii la intamplare pe strada sa gaseasca altii ptr scutire/p.s.crezi ca ma mai poti ajuta sa gasesc adevarul? esti inca ...ptr.ca .nu stiu /suna ca o telegrama,sper ca nu te superi/doar esti George/p.s. 2 nu sunt membru nimanui(doar al meu si ok),nu sunt religios si-mi place ca ai curajul sa spui ceea ce gandesti/il apreciez si pe iluminatul si pe maximux ptr ca fara voi n-ar iesi adevarul la iveala/sper ca faceti ceva din 2015/ Lucian nu Adrian/p.s.3 nu stiu nimic de el,nu mi-a dat une-mail?

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi cer scuze Anonim din 4 februarie 2015, 00:37,dar nu stiu cine sunteti.Am vorbit cu Adrian si nici el n-a postat de atunci de cand s-a suparat George niciun comentariu.Am rugamintea sa precizati exact ce ati vrut sa spuneti,apreciez cuvintele frumoase,stiu ca am discutat cu mai multe persoane despre heliocentrism vs geocentrism,dar nu pe acest blog.Sper ca nu a fost vreo discreditare a mea sau a lui Adrian,mai ales a mea folosind prea multe slash-uri...p.s. daca vreti sa discutam geo vs helio ,adresa mea de e-mail e postata pe acest blog / Cu stima, Lucian

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate am sa urmaresc!
    De fapt in ambele tabere, respectiv la creationisti ca si la evolutionisti, exista „oameni si oameni”.
    Este imposibil sa nu recunosti daca esti sincer cu tine insuti, ca evolutia se face „inteligent” si nu haotic, si deasemenea ca evolutia se face in salturi din motive determinante .
    Deasemenea nu poti sa nu recunosti, daca vrei sa gandesti eliminand indoctinarea ta religioasa, ca biblia este o carte in care s-au adunat raspunsuri inteligente la intrebari omenesti, insa date prin naratiuni si pilde . O singura fraza poate sa iti dea raspuns la mai multe intrebari, totul este sa poti sa gandesti.

    RăspundețiȘtergere