duminică, 20 ianuarie 2013

Oh my God !

 

      De data asta vă recomand un film excepțional, care corespunde perfect tematicii acestui blog. Dumnezeu și credința, da. Religia, biserica și tradiția, un nu hotărât. Ultimele sunt toate produse făurite de oameni, și care-i fac un deserviciu imens lui Dumnezeu și creștinismului autentic, care apropo... s-a născut prigonit și neînțeles și va muri tot prigonit și neînțeles. Primele 20 de minute nu sunt tocmai o capodoperă, dar dacă rezistați până la final, vă asigur că nu veți regreta. Enjoy! 

P.S.  Și nu, nu numai religia hindusă e o curată drăcovenie. Creștinismul instituționalizat e aceeași Mărie cu o altă pălărie! 


5 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=pOvI9jdNV3I

    RăspundețiȘtergere
  2. Sorry, moncher, crestinismul autentic, este el prigonit si neinteles, insa NU VA MURI, fiindca este ceva din natura divina , nu din aceea cazuta sub blestemul legii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Martin ! Sa fiu sincer am fost impesionat vazand pelicula de doua ori .Hai sa identificam ce ,,statuete" si ce ,,idolasi" trebuiesc daramati in adventism ;1)egw.2)glasul bisericii.3)noi avem TOT adevarul.4)crede si nu mai cerceta.5)daca asa a zis pastorul ! Am uitat oare vreo-unul(una) ? Toate cele bune !

      Ștergere
    2. Salut Gelu. Oh, sunt mulți idoli adventiști. Nu am avut timp, iată, în doi ani... nici măcar să-i numesc pe toți. Important e ca cineva dinăuntrul bisericii să priceapă mai întâi că este manipulat de biserică/religie. Că degeaba îi pomenești idolii, dacă el crede că tu ești... ateul, iar el... cel de pe calea bună. Greu, greu de tot! Dar nu imposibil. Timpul și informația vor face ravagii în creștinismul instituționalizat în general. Vom trăi și vom vedea...

      Ștergere
  3. "Creștinismul instituționalizat e aceeași Mărie cu o altă pălărie!"
    ......
    Da, numai ca ceea ce faci tu pe acest blog nu difera absolut deloc de propaganda cre(s)tina. La prima vedere ai zice ca e o diferenta, dar analizat acribic propagi idei AZS. Subtil bine-nteles. Si institutionalizat sau ba, cre(s)tinismul are doar o singura tinta. De a priva libertatea. De a tine omenirea in frica. Lozincile ei sunt bine postate pe blogul tau.

    Cre(s)tinismul NE-intitutionalizat ...e o noua ....MARIE cu alta palarie! Atata timp cat e CRE(S)TINISM cui ii pasa ca e institutionalizat sau ba, nu-i asa? Caci toti stim ca, CRE(S)TINISMUL e doar o SEKTA JUDAICA. Si cat se tine cu dintii de ea, indiferent de care forma sau coloratura,....e in ordine. Esti inca SUB CONTROL. Esti INCA ......IN MATRIX!

    RăspundețiȘtergere